Вие сте тука: Дома > Контакт
Contact

КОНТАКТ Како до нас?

Map location

Vcard

Контакт инфо
БАТО & ДИВАЈН Графички Центар
Борис Трајковски 314, 1000 Скопје, Македонија
T: +389 2 2785900 | 2785915
F: +389 2 2785927 | 2785930

Доколку имате прашања, коментари , барања или едноставно сакате да стапите во контакт со претставник на БАТО & ДИВАЈН, тогаш сте на вистинското место.

Контактирајте нé online

Вашата порака


Во врска со: *
Порака:*

Вашите податоци


Име и презиме:*
Е-mail: *
Телефон:
Улица:
Град:
Држава: Пошт. бр:

Ја почитуваме  вашата приватност.
Вашите информации ќе бидат употребени единствено за ова барање.