Вие сте тука: Дома > ONLINE ПОНУДА > EUR Обрасци

EUR обрасци

EUR form header 

Согласно добиеното овластување од Царинската Управа на Р. Македонија за печатење и дистрибуција на EUR обрасци, број 15-045543/11-02 од 26.08.2011, компанијата БАТО енд ДИВАЈН Графикс Центар – Скопје е овластен производител и дистрибутер на сите видови EUR обрасци:

  • EUR 1 A

  • EUR 1 C

  • EUR-MED E

 

Доколку имате потреба од кој било тип на EUR образец, истиот може да го обезбедите преку нашата компанија:

Бато енд Дивајн Графикс Центар – Скопје
Ул. Борис Трајковски бр. 314, 1000 Скопје
Тел. 02 2785 915 | Факс. 02 2785 927
E-mail. info@batodivajn.com

 

Исто така, EUR обрасците можете да ги набавите и кај нашите овластени застапници:

ДТУ Цвејо дооел
Ул. Ленинова бр. 124, 2400 Струмица
Тел. 078 214 578

Тоз-Мк доо Скопје
Ул. Трета Македонска бригада бр. 76, 1000 Скопје
Тел. 02 2450 840 | 02 2442 096
E-mail. tozmk@tozmk.com.mk