Career opportunities Career opportunities Career opportunities

Можности за вработување

Ви благодариме за прелистувањето на веб страната на нашата компанија.
Во моментот не се објавени огласи за отворени, слободни работни места во БАТО & ДИВАЈН.

Доколку сакате да аплицирате за потенцијално вработување или пракса во компанијата, слободно пополнете го online формуларот кој се наоѓа на веб страната во секцијата „ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ”.

Сите апликации се третираат со строга доверливост и вашите лични информации ќе се користат за спроведување на процесот за селекција на квалификувани кадри за пополнување на слободните работни места во рамките на нашата компанија.