Our Capabilities Toughest challenges taken on Unstoppable innovation at work Experiential journey to success

НАШИТЕ СПОСОБНОСТИ

Незапирлива иновација

Клиентите денес се водени од можноста за избор - изобилството на решенија кои можат да бидат исполнети веднаш. Одлуката за вистинскиот избор, секогаш се базира на можноста за разликување. За нашите клиенти да имаат добра причина постојано да ги избираат нашите производи, секогаш овозможуваме нешто поразлично.

Во чекор со континуираните промени во индустријата, посветено ги исполнуваме денешните очекувања на клиентите, истовремено предвидувајќи ги нивните потреби на утрешнината.

Постојано проучувајќи ги светските трендови, ги проценуваме пазарните барања, истражуваме нови производни можности, ги спроведуваме најдобрите практики, и потоа доследно ја применуваме иновацијата на дело.

Сеопфатната понуда на секогаш разновидни печатарски можности и уникатни решенија ориентирани кон иднината, придонесува за незаборавно патување на нашите клиенти кон загарантиран успех.   

Со перманентното инвестирање во водечките технолошки достигнувањa и know-how, комплетната реализација и на најкомплексните печатарски барања е нашата предност, секогаш висококвалитетен, ефективен и целосен впечаток.

Обезбедувањето нашите клиенти секогаш да водат со насмевка пред својата конкуренција - тоа е она што нé прави единствени.

 

ПЕЧАТЕЊЕ И ЛАКИРАЊЕДОРАБОТКА

Offset, Flexo, дигитално печатење и лакирање

Заштитно пластифицирање

Печатење во повеќе бои (CMYK +1)

Транспарентно мат пластифицирање

Црно - Бел дигитален печат

Прегување

МFX Технологија

Пластифицирање

Лакирање на водена база

Оттиснување на
термометализирана фолија

Двострано лакирање

Штанцање

Offset лакирање
со ирудин и перла пигменти

Дупчење и ќошкање

Парцијално лакирање

Штанцање на флаери во разни форми

Безбедносен печат

Нанесување на транспарентни прозори на кутии

Печатење на променливи податоци

Лепење

Дигитален печат на големи формати

Персонализарани начини на лепење

 

МАТЕРИЈАЛИПАКУВАЊА ЗА:

Картони и хартија

Тутунска индустрија

Рециклирани премачкани картони

Фармацевска индустрија

Премачкани картони од чиста целулоза

Луксузни и ексклузивни производи

Бело кафен Kraft картон

Индустрија за храна и кондиторски производи

Ексклузивни хартии и картони

Индустрија за пијалоци

Микровал

Козметичка индустрија

Ламинирани картони

Производи за домаќинство и одржување

Етикетна хартија

Индустриски производи

Метализирана хартија

Телекомуникациски сектор

Пластика и филмови

Рекламна индустрија

Транспарентна пластика

Производи за лична хигиена

Канвас [платно]