Example text Example text Example text Example text Example text Example text Company

ЗА НАС

БАТО & ДИВАЈН претставува компанија за високо-технолошко печатење, со доследност кон создавање на трајни печатарски импресии.

Како проевропски конфигурирана full-service графичка компанија, специјализирана за индустриско производство, БАТО & ДИВАЈН успешно ги задоволува потребите на пазарот на Југоисточна Европа веќе 26 години, преку интегрираните сегменти за:

  • Графички ДИЗАЈН и подготовка [prepress]
  • Offset, Flexo и Digital ПЕЧАТЕЊЕ
  • БЕЗБЕДНОСЕН печат
  • BILLING решенија [изработка на сметки и други персонализирани материјали]
  • ДОРАБОТКА [post press]

Постојано водиме грижа сé што создаваме, секогаш да носи дополнителна вредност за нашите клиенти. Оттука, континуираното инвестирање во водечките технологии, примената на технолошки иновации и know-how, надополнети со долгогодишната експертиза во индустријата, овозможуваат:

  • Секогаш врвна услуга во согласност со највисоките деловни стандарди
  • Реализација на најкомплексните барања од идеја до финален производ
  • Конзистентна изработка на разновидно портфолио на висококвалитетни печатени производи
  • Градење и одржување на долгорочни, партнерски релации со клиентите базирани на доверба

Бидејќи, веруваме дека нашите клиенти секогаш го заслужуваат единствено најдоброто, во најкус рок и по конкурентна цена. Посветеностa до совршенство во достигнување на недостижнотo за надминување на очекувањата на клиентите – тоа е тајната на нашиот успех.

Избирајќи да бидете уникатни, во оставањето на уникатен впечаток, вашата одлука е потврдена.